Happy customers is what you want.

Bij Edgar N.

Je kleding koop je, aan je uitstraling werk je.

Een positieve uitstraling en je houding bepalen uiteindelijk hoe je overkomt op anderen. De manier hoe je je kleedt is slechts ondersteunend. De manier hoe je overkomt is allesbepalend.

Mensen zien eerst je uitstraling, dan pas wat je aan hebt of hoe je er eigenlijk uitziet. Daarom kan een fysiek minder aantrekkelijk persoon er wild aantrekkelijk uitzien door een fantastische uitstraling! Uitstraling komt door wat je denkt en voelt.


Als je vaak negatieve gedachten hebt over anderen of over jezelf, zien en voelen mensen dat direct. Terwijl jij vaak denkt dat dat onzichtbaar is. Niet dus. Als je te vaak negatieve gedachtegangen en oordelen hebt over jezelf en anderen, zullen mensen je niet snel benaderen. Iedereen ziet een positieve of negatieve uitstraling.

6 simpele tips voor een positieve uitstraling

Maatkleding

Lach.

Chagrijnige mensen hebben per definitie een belabberde uitstraling. Hoe meer je lacht, hoe beter je uitstraling. Daarnaast voel je je ook nog eens beter als je veel lacht. Dus tover een grote glimlach op je gezicht

Maatkleding

Eet gezond.

Er bestaat een oude maar wijze uitspraak wat voeding betreft: Je bent wat je eet. Wil jij een uitstraling hebben van een vieze, vette Bic Mac? Of…. Heb je liever de uitstraling van een prachtige, gezonde salade?

Maatkleding

Beweeg.

Echt, sporten biedt ongekend veel voordelen voor een betere uitstraling: Een halfuurtje per dag wandelen kan je uitstraling al enorm verbeteren. Zorg er bovendien voor dat je sporten gaat zien als een investering in jezelf.
Maatkleding

Oogcontact.

Mensen die geen oogcontact maken hebben per definitie een belabberde uitstraling. Mensen die jou niet aankijken of veel wegkijken wekken de indruk dat ze heel onzeker zijn of iets te verbergen hebben. Kijk dus altijd mensen aan als je met ze praat en combineer dit met de open lichaamstaal.

Maatkleding

Slaap.

Een goeie nachtrust geeft jouw uitstraling de boost die ervoor zorgt dat je uitstraling wordt gezien als fenomenaal. Probeer iedere nacht 7 tot 8 uur slaap te pakken. Zorg er bovendien voor dat je het gebruik van schermen van laptops, mobiels, Ipads, etc. zo vele mogelijk beperkt vlak voor je gaat slapen.
Maatkleding

Kleed je stijlvol.

De boer bedekt zijn lichaam, de rijke man of de dwaas siert zichzelf, en de elegante man kleedt zichzelf. De elegante man of vrouw kleedt zich tijdloos en heeft een eigen stijl. Stijl is het antwoord op alles.

Happy customers is what you get.