Experience Tailoring

Met hart en ziel verzorgt

Edgar N. jouw maatkleding

Mijn leergierigheid en de wil om als mens te groeien, hebben mij versterkt in mijn eigen ontwikkeling. 2008 was voor mij een keerpunt in mijn leven en maakte ik de overstap van confectie naar maatkleding.

Life isn't about finding yourself.
Life is about creating yourself.


Met de nodige aandacht voor jezelf in combinatie met een oprecht advies over jouw persoonlijke presentatie bouw je aan een goede en solide impressie van jezelf. Je presenteert jezelf als merk, waarbij je positieve beelden over jezelf afroept met jouw kennis, ervaring en expertise.

Investeer in jezelf, blijf dichtbij jezelf, ontwikkel een krachtige en stijlvolle uitstraling en val positief op. 

Stijladvies

Volg je hart

In 1998 begon mijn avontuur als ondernemer. Ik startte in Driebergen-Rijsenburg mijn winkel  'Edgar N. Lifestyle for Men' en een jaar later won Edgar N. de Retail Jaarprijs als mooiste winkel van Nederland. Ik was 29 jaar, ambitieus en de wereld lag aan mijn voeten.  Vier ramkraken echter zorgden ervoor dat ik al snel met beide benen op de grond stond. Zakelijke groei veranderde in overleven.

Wat ik in deze periode leerde, is dat investeren in jezelf soms beter is dan investeren in je bedrijf. Door in mezelf te investeren durfde ik in 2007 mijn 'winkel' los te laten en nam ik afscheid van alle topmerken die ik op dat moment verkocht. Ik volgde mijn hart en begon met maatkleding voor mannen, oftewel van retail naar tailoring.

Vanaf 2008 heb ik mij doorontwikkeld in de tailoring en durf dat nu experience tailoring te noemen. Ik ben er dan ook trots op te constateren dat maatwerk op dit moment relevanter is dan ooit en dat jouw opties alleen maar uitgebreider worden, zowel voor jouw zakelijke, smart business en casual garderobe.

Herhaal

Werken vanuit je ziel

Het leven wordt echt leuk, als je met hart en ziel kunt werken. Dan ben je gewoon wat je doet. Als je werk doet dat je bent, sta je vast in je schoenen en schep je er plezier in. Dat maakt je zielsgelukkig en dit werkt aanstekelijk op anderen. Als je werk doet dat eigenlijk je roeping is, dan is de kans groot dat je er precies die talenten voor hebt meegekregen om er resultaat in te bereiken en om er dus succesvol in te zijn.

Ik werk dagelijks vanuit mijn ziel. De gesprekken met mijn cliënten, het inmeetproces, het vorm geven aan de gekozen maatkleding, het ultieme eindproduct en de glimlach van mijn cliënten wanneer ze mijn showroom verlaten, geven mij veel voldoening en het zorgt ervoor dat ik mijn mooie werk met veel plezier doe.

Wanneer je met hart en ziel werkt, je goed verzorgt en kiest voor maatkleding, dan word je een magneet. Je ontwikkelt meer waarde voor je klanten en medewerkers, je voedt je attitude met trotsheid, je vergroot je zelfvertrouwen en zit lekkerder in je vel.  

The Tailored Man in Blue

Je herkent hem wel, die man die binnenkomt en een onweerstaanbare indruk maakt zonder ook maar één woord te zeggen.

Hij komt over als de expert in zijn vakgebied en straalt rust, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid uit. Hij toont respect, is vriendelijk en heeft een grote gunfactor. Hij valt positief op door zijn smetteloze kledingstijl.

Als experience tailor help ik mannen aan een krachtig imago en een unieke kledingstijl. In mijn authentieke showroom ontvang ik mijn clientèle op afspraak en begeleid ik ze met het creëren van een stijlvolle garderobe op maat, zodat ze een onweerstaanbare indruk achterlaten zonder ook maar één woord te zeggen.  

Spreekt dit je aan?