Edgar Nijdam

Met hart en ziel verzorgt

Edgar N. jouw maatkleding

Mijn leergierigheid en de wil om als mens te groeien, hebben mij versterkt in mijn eigen ontwikkeling. 2008 was voor mij een keerpunt in mijn leven en maakte ik de overstap van confectie naar maatkleding.

Life isn't about finding yourself.
Life is about creating yourself.


Met de nodige aandacht voor jezelf in combinatie met een oprecht advies over jouw persoonlijke presentatie bouw je aan een goede en solide impressie van jezelf. Je presenteert jezelf als merk, waarbij je positieve beelden over jezelf afroept met jouw kennis, ervaring en expertise.

Investeer in jezelf, blijf dichtbij jezelf, ontwikkel een krachtige en stijlvolle uitstraling en val positief op. 

Hart en ziel

Hart

Je staat op het podium en voelt je hart in je keel bonzen, je voelt je angstig en staat met het lood in je schoenen. Als ik een presentatie moet geven of voor een groep spreek, dan is mijn hart goed voelbaar in mijn keel. Het hart zinkt me in de schoenen, maar zodra ik klaar ben, valt er een pak van mijn hart en kan ik zeggen dat het achteraf toch weer meeviel.

Het volgen van je hart zorgt ervoor dat je zin hebt in het leven en dat je geniet van iedereen en alles om je heen. Je komt in een flow en kan van binnenuit voelen dat het klopt met wie jij echt bent. Natuurlijk is het belangrijk dat je je eigen grenzen aan kunt geven. Dit houdt in dat je bij een ‘ja’ voelen, ook een ‘ja’ zegt en dat je bij een ‘nee’ voelen, ook een ‘nee’ zegt. Vaak voelen we een ‘nee’ en zeggen we, om wat voor reden dan ook, ‘ja’. Dan verander je makkelijk van kleren en blijf je niet helemaal trouw aan jezelf of aan je eigen hart. Dit gaat uiteindelijk niet in je koude kleren zitten, maar het is een hartverwarmende gedachte als je je meer kwetsbaar op durft te stellen en wat milder zou zijn voor jezelf.

Zeg ja tegen je hart, open je hart en kies voor een duurzame, op maat gemaakt garderobe.

Hart en ziel

Ziel

Loop jij weleens met je ziel onder je arm? Trap jij weleens iemand op zijn of haar ziel? Leg jij je ziel wel eens bloot? Twee zielen, één gedachte, herken je dat?


Als jij het woord ziel hoort, wat betekent dat dan voor je? Laat je het langs je koude kleren afglijden? De ziel is ongrijpbaar, maar niemand ontkent het bezit van de ziel. Voor mij is de ziel de kern van het bestaan. Voor mijn gevoel kan de mens niet zonder zijn of haar ziel. De ziel is in die zin onze essentie. De blauwdruk van ons bestaan. En dus niet een op zichzelf staand iets. 


Je ziet aan iemand dat hij of zij met zijn of haar ziel onder de arm loopt. Het betekent eigenlijk dat diegene even niet meer weet wat te doen. Hij of zij kan zijn of haar ei niet kwijt en voelt zich daardoor rusteloos of eenzaam.

Het leven wordt echt leuk, als je met hart en ziel kunt werken. Dan ben je gewoon wat je doet. Als je werk doet dat je bent, sta je vast in je schoenen en schep je er plezier in. Dat maakt je zielsgelukkig en dit werkt aanstekelijk op anderen. Als je werk doet dat eigenlijk je roeping is, dan is de kans groot dat je er precies die talenten voor hebt meegekregen om er resultaat in te bereiken en om er dus succesvol in te zijn.


Als je met hart en ziel werkt, je goed verzorgt en kiest voor maatkleding, dan word je een magneet. Je ontwikkelt meer waarde voor je klanten en medewerkers, je voedt je attitude met trotsheid, je vergroot je zelfvertrouwen en zit lekkerder in je vel.