Train mensen goed genoeg zodat ze je bedrijf kunnen verlaten, 

maar behandel ze zo goed dat ze niet weg willen gaan.

Ze zullen blijven

Geef jouw business een boost.

Niet alle succesvolle mensen lopen dagelijks in driedelig pak of een net mantelpakje. Maar zij zijn zich vaak wel bewust van de invloed die uiterlijke verzorging en kleding kan hebben op de wereld om hen heen. Of zakelijke kleding hierin belangrijk is? 

Nou en of!

We willen allemaal een succesvol, winstgevend, duurzaam en toekomst bestendig bedrijf bouwen waar we echt trots op kunnen zijn. Mensen zijn het belangrijkste kapitaal binnen een bedrijf. Investeer daarom niet alleen in je bedrijf, maar ook in je mensen. Een stijlvolle en kwalitatieve uitstraling van de mensen in je bedrijf zal je bedrijf aantrekkelijker maken. Geld investeren in de persoonlijke presentatie van jouw mensen is  geen kostenpost, maar een investering voor de toekomst.

Word je hier blij van?

Wat is zakelijke kleding?

Bij zakelijke kleding denkt men vaak direct aan hele nette en formele kleding. Maar er bestaat simpelweg niet één standaard dresscode voor de weg naar succes. Je ziet grote verschillen tussen industrieën, bedrijven en zelfs afdelingen binnen bedrijven. Zo staan banken er bijvoorbeeld om bekend dat iedereen strak in pak loopt. Maar tijden veranderen.

Ook bij kleinere of informele bedrijven is het niet alleen maar sneakers en truien. Het gaat namelijk niet alleen om de soort kleding die je draagt. Zakelijke kleding is kleding die enerzijds past bij de bedrijfscultuur en anderzijds bij jouw persoonlijkheid. En jouw zakelijke outfit hoeft ook niet elke dag hetzelfde te zijn.

Als je een belangrijke presentatie moet geven of je gaat een klant bezoeken kan je je net even iets anders kleden. En ja, zelfs bij de meest informele bedrijven is er wel een bepaalde kledingcultuur te signaleren.

Kleding

5 Redenen waarom de juiste zakelijke kleding jouw business een boost kan geven.

  • Je kleding weerspiegelt jou als persoon.
  • Je representeert het bedrijf.
  • Het geeft je zelfvertrouwen.
  • De bedrijfscultuur wordt zichtbaar.
  • Kleding als gunfactor.


Zakelijke kleding  wordt door veel mannen en vrouwen gebruikt om een statement te maken. Net als lichaamstaal zegt ook de manier waarop mensen zich kleden iets over hen. Door middel van kleding kan je uitdrukken in welke stemming je bent of hoe je wilt dat anderen jou zien.

Met de juiste kleding kun je veel bereiken. Je bent succesvoller, je wordt serieuzer genomen, je legt de nadruk op je kwaliteiten, je onderscheidt je van anderen, je toont respect, je krijgt de aandacht, je groeit in de gunfactor, je komt over als expert en uiteindelijk krijg je de opdracht.

Succes en duurzame resultaten

Laat mij je helpen!

Kleding en communicatieve vaardigheden bepalen of anderen al dan niet aan je verzoek voldoen, je informatie vertrouwen, je toegang geven tot besluitvormers, je een bepaald salaris of vergoeding betalen voor opdrachten, je inhuren of je producten en diensten kopen.

Hoe de mensen in jouw bedrijf zich presenteren, heeft een grote invloed op jouw succes. Bovendien hebben gedrag en uiterlijk positieve invloed op de relatie met collega's.

Het is belangrijk dat je een duidelijk idee hebt van wat voor indruk je wilt dat anderen van je hebben en dat je ijverig genoeg bent om stappen te ondernemen om dit te bereiken.

Wil je een eenvoudige, duidelijke en stijlvolle dresscode binnen je bedrijf? Edgar N.
Experience Tailoring helpt je graag met de kledingkeuzes, zodat je onaangename verrassingen voorkomt.

De juiste kleding opent alle deuren.