Experience Tailoring

                               

Train mensen goed genoeg zodat ze je bedrijf kunnen verlaten, 

maar behandel ze zo goed dat ze niet weg willen gaan.

Ze zullen blijven

Laat je van je beste kant zien

We willen allemaal een succesvol, winstgevend, duurzaam en toekomst bestendig bedrijf bouwen waar we echt trots op kunnen zijn. Mensen zijn het belangrijkste kapitaal binnen een bedrijf.


Investeer daarom niet alleen in je bedrijf, maar ook in je mensen. Een stijlvolle en kwalitatieve uitstraling van de mensen in je bedrijf zal je bedrijf aantrekkelijker maken.

Geld investeren in de persoonlijke presentatie van jouw mensen is dus geen kostenpost, maar een investering voor de toekomst.

Hierdoor blijven zij en de organisatie de concurrenten voor.

Kleding

Werken aan vaardigheden

Voldoende werknemers met de juiste kennis en vaardigheden zorgen ervoor dat jouw bedrijf ook in de toekomst kan werken aan grote maatschappelijke uitdagingen op diverse gebieden.


Kleding  wordt door veel mannen en vrouwen gebruikt om een statement te maken. Net als lichaamstaal zegt ook de manier waarop mensen zich kleden iets over hen. Door middel van kleding kan je uitdrukken in welke stemming je bent of hoe je wilt dat anderen jou zien.

Met de juiste kleding kun je veel bereiken. Je bent succesvoller, je wordt serieuzer genomen, je legt de nadruk op je kwaliteiten, je onderscheidt je van anderen, je toont respect, je krijgt de aandacht, je groeit in de gunfactor, je komt over als expert en uiteindelijk krijg je de opdracht.

Succes en duurzame resultaten

Het resultaat

Kleding en communicatieve vaardigheden bepalen of anderen al dan niet aan je verzoek voldoen, je informatie vertrouwen, je toegang geven tot besluitvormers, je een bepaald salaris of vergoeding betalen voor opdrachten, je inhuren of je producten en diensten kopen.

Hoe de mensen in jouw bedrijf zich presenteren, heeft een grote invloed op jouw succes. Bovendien hebben gedrag en uiterlijk  positieve invloed op de relatie met collega's.

Het is belangrijk dat je een duidelijk idee hebt van wat voor indruk je wilt dat anderen van je hebben en dat je ijverig genoeg bent om stappen te ondernemen om dit te bereiken.

Wil je een eenvoudig, duidelijk en stijlvol plaatje en weten wat Edgar N. | Experience Tailoring voor jou en je bedrijf kan betekenen? 

De juiste kleding opent alle deuren.