Bedankt, maar wacht nog even.....

Je gratis e-book, 8 stijltips die jouw carrière een boost kunnen geven, is onderweg en je zal deze over enkele minuten ontvangen in  jouw inbox. Hoe zou jij het vinden om ook nog eens een voordeel op je, misschien wel, eerste jeans op maat te ontvangen? Welke kies jij: The Excellent of Premium jeans op maat?
Jeans op maat
€ 329,00
€ 279,-

Denim Defined - Excellent Jeans

Wanneer je denkt dat er naast Jacob Cohen geen betere en mooiere jeans is? Ik nodig je graag uit om kennis te maken met de Denim Defined - Excellent Jeans.


Speciaal voor jou heeft Edgar N. de perfect passende  jeans op maat. Op maat gemaakt van de beste materialen, gepersonaliseerd met oog voor detail. Comfort, kwaliteit en luxe zijn gegarandeerd.
Fabric made in Italy by Candiani denim - Italian premium denim fabric.
op maat
€ 209,00
€ 179,-

The Premium Jeans

Deze  jeans op maat van Edgar N. is voorgewassen om de look en het comfort te krijgen van wat je van een premium jeans mag verwachten, met een klein percentage elastane voor meer comfort en flexibiliteit. De jeans is verkrijgbaar in 9 verschillende blauw en grijs tinten, waarbij je kan kiezen uit een cleane en een gewassen variant. 


Made in Italy - Candiani denim - Italian premium denim fabric.

Geen regels meer, de vrijheid van aankleden. De schoonheid van het mixen van stijlvolle kleding met een jeans waar jij van houdt.

Wat zeggen blije cliënten over Edgar N.

Personal Styling
Maart 2020 mijn nieuwe garderobe mogen ophalen. Alle pakken en shirts zaten als gegoten & overstegen mijn verwachtingen. Ook zeer prettig: Edgar neemt de tijd om nauwkeurig op te meten & je te voorzien van personal styling advies. Een extra reden om te verlangen naar het post-Corona tijdperk.
Randstad
Reinout de Schepper
Experience
Edgar N. is geen herenmode zaak zoals er zovelen zijn. Edgar helpt je écht bij het vinden van je personal brand. Dat hij daarnaast prachtige winkel heeft is beslist een feit. Met recht een Experience!
Tender Service Group
Maarten Pruijmboom
Een echte vakman
Kleding kopen zoals het hoort! Edgar is echt een vakman die goed luistert naar je wensen. Leuke sfeer en top kwaliteit. Ik kan eigenlijk maar één minor bedenken; we waren zo leuk in gesprek dat ik per ongeluk mijn tweede kopje koffie koud heb laten worden.


CRM Profs
Marco Moen