maatpak edgar n.

Overhemd op maat in de omgeving van Houten

Voor een overhemd op maat in de omgeving van Houten, Utrecht en Veenendaal zit je bij Edgar N. | Experience Tailoring in Driebergen-Rijsenburg goed. Het overhemd bestaat al jaren en is nog steeds te vinden in de garderobe van de stijlvolle man, zo ook in mijn garderobe. Echter is het vinden van een goed overhemd best lastig. Een overhemd op maat is dé oplossing en ik help je hier graag bij.

Wilt u een afspraak inplannen?

Herenkleding op maat

Persoonlijke service

Hoogste niveau garantie

edgar n. jouw maatpak zeist

De voordelen van een overhemd op maat

Mannen die er verzorgd uit willen zien, kiezen toch snel voor kleding op maat. Overhemden zijn er in verschillende uitvoeringen en je draagt ze dus vaak in combinatie met een ander kledingstuk zoals een colbert en een pantalon. Helaas is de maatvoering bij confectie niet altijd optimaal. Het is dus een slimme keuze om te gaan voor een overhemd op maat. De kwaliteit van deze kledingstukken zijn ook beter en duurzamer. Hierdoor gaan de overhemden langer mee en slijten ze minder snel. Het laatste voordeel is dat je nu je eigen unieke overhemd hebt dat niemand anders heeft.
Katoen/Kashmir

Een overhemd combineren met andere kledingstukken

Zoek je niet alleen een overhemd op maat, maar ook andere unieke kledingstukken om deze items met elkaar te combineren? Ik help je graag met een stijlvol maatpak. Een pak op maat wordt bij verschillende gelegenheden gedragen, het trekt de aandacht en straalt zelfvertrouwen uit. Dit geldt ook voor een trouwpak op maat. Een overhemd is onderdeel van een pak en daarom kijk ik met je mee naar de rest van de outfit, bijvoorbeeld een broek op maat.

Neem contact met mij op voor jouw unieke overhemd

Wil je jouw garderobe uitbreiden met een overhemd op maat en andere unieke kledingstukken? Met mijn expertise sta ik voor je klaar. Neem gerust contact met me op om een afspraak in te plannen en je wensen met mij te bespreken. Voor een avondafspraak bel je me via +31620037137. Lees gerust van tevoren mijn blogs voor meer informatie over tailoring en voor inspiratie.