maatpak edgar n.

Overhemd op maat in de omgeving van Houten

Voor een overhemd op maat in de omgeving van Houten en Veenendaal zit je bij Edgar N. | Experience Tailoring in Driebergen-Rijsenburg goed. Het overhemd bestaat al jaren en is nog steeds te vinden in de garderobe van de stijlvolle man, zo ook in mijn garderobe. Echter is het vinden van een goed overhemd best lastig. Daarom is een overhemd op maat de oplossing. Ik help je hier graag bij.

Wilt u een afspraak inplannen?

Herenkleding op maat

Persoonlijke service

Hoogste niveau garantie

edgar n. jouw maatpak zeist

Voordelen van een overhemd op maat

Mannen die er goed verzorgd uit willen zien, kiezen toch snel voor kleding op maat. Overhemden zijn er in verschillende uitvoeringen en je draagt ze dus vaak in combinatie met een ander kledingstuk zoals een colbert en een pantalon. Helaas is de maatvoering bij confectie niet altijd optimaal en daarom is het een slimme keuze om te gaan voor een overhemd op maat. De kwaliteit van deze kledingstukken zijn ook beter en duurzamer. Hierdoor gaan de overhemden langer mee en slijten ze minder snel. Het laatste voordeel is dat je nu je eigen unieke overhemd hebt dat niemand anders heeft.
edgar n. jouw maatpak zeist

Overhemd combineren met andere kledingstukken

Zoek je geen overhemd op maat, maar een stijlvol maatpak? Een overhemd is onderdeel van een pak en daarom kijk ik ook graag met je mee naar de rest van de outfit. Een pak op maat wordt bij verschillende gelegenheden gedragen, het trekt de aandacht en straalt zelfvertrouwen uit. Dit geldt ook voor een trouwpak op maat.

Neem contact met mij op voor jouw unieke overhemd

Graag kijk ik samen met jou hoe we jouw garderobe kunnen uitbreiden met overhemden op maat en andere unieke kledingstukken. Zoek je inspiratie, lees dan mijn blogs met meer informatie over kleding. Neem gerust contact met me op voor advies. Voor een avondafspraak bel je me via +31620037137.