maatpak edgar n.

Een jas op maat nabij Houten

Een jas op maat vind je in de winkel van Edgar N. | Experience Tailoring in Driebergen-Rijssenburg, in de buurt van Veenendaal, Utrecht en Houten. Een jas op maat is uniek, want alleen jij hebt deze jas. De kleinste details maken de jas persoonlijk, omdat je zelf van tevoren jouw voorkeuren aan mij doorgeeft.

Wilt u een afspraak inplannen?

Herenkleding op maat

Persoonlijke service

Hoogste niveau garantie

edgar n. jouw maatpak zeist

De voordelen van een jas op maat

De standaard confectiematen die je in verschillende kledingwinkels tegenkomt, zijn niet voor iedereen gemaakt. Het resultaat hiervan zijn jassen die niet optimaal passen. Daarnaast vind je misschien van de ene jas de stof mooi vinden en van de andere jas de kraag. Per jas zie je onderdelen die je wel of niet wilt. Een jas op maat verhelpt deze problemen door alle aspecten die jij zoekt te combineren. Wil je een jas met knopen in plaats van een rits of een jas met een kraag in plaats van een capuchon? Door mijn ervaring met maatkleding voor heren help ik jou aan een jas waar je lang plezier van hebt.
edgar n. jouw maatpak zeist

Een duurzame investering

Kies je voor een jas op maat, dan kies je ook voor een duurzame jas. Door mijn samenwerking met de beste internationale fabrieken en ateliers, wordt de jas van de beste stoffen en materialen gemaakt. Zo kijken wij eerst naar het doel van de jas, dus voor welke gelegenheid en voor welk seizoen ga je de jas gebruiken. Ook worden jouw wensen voor de details, de uitvoering en de prijs meegenomen in het proces. Dit geldt voor al de kleding die je bij mij koopt, dus ook voor een jeans op maat. Ga je binnenkort trouwen? Voor deze bijzondere dag maak ik ook trouwpakken op maat.

Informeer naar de mogelijkheden voor een unieke jas voor heren

Ben je op zoek naar kleding op maat? Lees gerust mijn blogs om inspiratie op te doen. Ik vind het belangrijk dat jij uiteindelijk straalt in de outfit die je draagt. Voor persoonlijk advies ben ik je graag van dienst. Vul het contactformulier in om een afspraak in te plannen of bel me gerust via +31620037137.